
Інгредієнти:
- 1 яйце
- 100 г цукру
- 120 мл олії
- 0.5 ч л. розпушувача
- 200 г борошна
Приготування:
- Яйце змішати з цукром. Влити олію. Збити вінчиком близько 1 хвилини.
- Додати розпушувач, борошно і замісити м’яке, не липке тісто. Якщо буде липнути до рук, додайте ще 50 або 100 г борошна.
- Сформувати печиво: відщипнути трохи тіста, скачати кульку, придавити і однією стороною опустити в цукор. Викласти печиво на відстані один від одного на деко цукром догори. Потім злегка придавити виделкою.
- Випікати печиво 8 хвилин при 200 ℃.
Домашнє печиво на олії всього за 8 хвилин! Виходить смачним, ніжним і розсипчастим