fbpx

Фаршировані перці в томатному соусі — це просто, красиво і дуже смачно

Фаршировані перці в томатному соусі — це просто, красиво і дуже смачно
Фаршировані перці в томатному соусі — це просто, красиво і дуже смачно

Яскравий смак і насичений аромат цієї страви підкорять всіх.

Пропонуємо трохи видозмінити класичний варіант і зробити фаршировані перці в томатному соусі. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 8-10 великих болгарських перців
  • 200 г свинного фаршу
  • 300 г яловичого фаршу
  • 3 помідори
  • щіпка червоного перцю
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • хмелі-сунелі за смаком
  • 1 пучок кінзи
  • 7 столових ложок сметани
  • 100 – 200 г рису
  • 2 столові ложки аджики
  • 4 столові ложки томатного соусу

Рецепт фаршированих баклажанів по-турецьки

Рецепт приготування фаршированих перців:

 

  1. Промиваємо рис до прозорої води. Потім варимо до напівготовності.
  2. Вимиваємо перці і видаляємо насіння.
  3. В окремій ємності об’єднуємо два види фаршу. Дрібно нарізаємо помідори і перекладаємо до фаршу.
  4. Також дрібно ріжемо кінзу і зелену цибулю. Відправляємо слідом і додаємо підготовлений рис і спеції. Солимо за смаком і добре перемішуємо.
  5. Тепер наповнюємо начинкою перці і вкладаємо їх у каструлю з товстими стінками.
  6. Потім в окремій ємності об’єднуємо сметану, томатний соус і аджику. Добре все перемішуємо. Солимо за смаком.
  7. Виливаємо підготовлену суміш в перці і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
  8. Після закінчення потрібного часу накриваємо каструлю кришкою і продовжуємо процес тушкування ще 40 хвилин.

 

Приємного апетиту!

Фаршировані перці в томатному соусі — це просто, красиво і дуже смачно
Фаршировані перці в томатному соусі — це просто, красиво і дуже смачно