Глазур для паски за 1 хвилину: нічого не потрібно збивати і варити

Глазур для паски за 1 хвилину: нічого не потрібно збивати і варити
Глазур для паски за 1 хвилину: нічого не потрібно збивати і варити

Найшвидший рецепт приготування глазурі для великоднього кошика.

Швидка глазур, приготовлена за цим рецептом виходить дуже красивою глянцевої текстури. До того ж на ній прекрасно тримається будь-яка кондитерська посипка. А після висихання – не липне і не кришиться при нарізці.

Інгредієнти:

  • Сухе молоко — 4 ст. л.
  • Згущене молоко – 6-8 ст. л.
  • Сік лимона — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо всі інгредієнти.
  2. Якщо маса вийшла занадто густою, додаємо згущене молоко, якщо рідкою, додаємо ще сухе молоко. Доводимо до потрібної вам густоти. Глазур готова.
  3. Наносимо на остиглі паски та відразу посипаємо посипкою.
  4. Даємо глазурі схопитися.
Глазур для паски за 1 хвилину: нічого не потрібно збивати і варити
Глазур для паски за 1 хвилину: нічого не потрібно збивати і варити

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!