Готую гречку «по-болгарськи» на всю сім’ю, виходить дуже ситно і смачно

У нашій родині гречку всі дуже люблять і ми готуємо найрізноманітніші страви з цієї крупою. Пропоную вам спробувати ще й такий цікавий і дуже смачний варіант гречаної каші.

Інгредієнти:

  • гречана крупа, 300 г;
  • вода, 600 мл;
  • сіль;
  • масло вершкове, 30 г;
  • цибулю і моркву – по 1 шт.;
  • капуста, чверть качана;
  • зелень і зелена цибуля.

Рецепт приготування:

  1. Промиваємо крупу, заливаємо водою, солимо і відварюємо до готовності.
  2. За цей час обсмажуємо цибулю дрібним кубиком до напівготовності, додаємо терту моркву і тушкуємо.
  3. Додаємо дрібно шинкованную капусту, тушкуємо на невеликому вогні.
  4. Вкінці додаємо відварену гречку, зелень, зелену цибулю, спеції за смаком і тушкуємо ще кілька хвилин.
  5. Залишаємо на кілька хвилин в сковороді під кришкою.