У нашій родині гречку всі дуже люблять і ми готуємо найрізноманітніші страви з цієї крупою. Пропоную вам спробувати ще й такий цікавий і дуже смачний варіант гречаної каші.
Інгредієнти:
- гречана крупа, 300 г;
- вода, 600 мл;
- сіль;
- масло вершкове, 30 г;
- цибулю і моркву – по 1 шт.;
- капуста, чверть качана;
- зелень і зелена цибуля.
Рецепт приготування:
- Промиваємо крупу, заливаємо водою, солимо і відварюємо до готовності.
- За цей час обсмажуємо цибулю дрібним кубиком до напівготовності, додаємо терту моркву і тушкуємо.
- Додаємо дрібно шинкованную капусту, тушкуємо на невеликому вогні.
- Вкінці додаємо відварену гречку, зелень, зелену цибулю, спеції за смаком і тушкуємо ще кілька хвилин.
- Залишаємо на кілька хвилин в сковороді під кришкою.