Хрусткі та смачні — вафельні трубочки на сковороді. Покроковий рецепт з фото

Хрусткі та смачні — вафельні трубочки на сковороді. Покроковий рецепт з фото
Хрусткі та смачні — вафельні трубочки на сковороді. Покроковий рецепт з фото

ТІСТО ДЛЯ ВАФЕЛЬНИХ ТРУБОЧОК – РЕЦЕПТ

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • 100 мл молока
  • 200 г борошна
  • 100 г вершкового масла
  • щіпка ваніліну
  • дрібка солі

Приготування:

  1. Збий яйця з цукром, щоб вийшла пишна маса.
    Хрусткі та смачні — вафельні трубочки на сковороді. Покроковий рецепт з фото
    Хрусткі та смачні — вафельні трубочки на сковороді. Покроковий рецепт з фото

     

  2. Додай до неї молоко, ваніль і дрібку солі.
  3. Розтопи вершкове масло. Додай тепле масло в суміш. Ще раз гарненько збий все міксером.
  4. Просій борошно, поступово додавай його в тісто, не перестаючи збивати. Тісто має вийти однорідним, без грудочок.
  5. Суху сковорідку постав на маленький вогонь. Візьми тісто і розподіли тонким шаром по сковорідці. Обсмаж з двох сторін по дві хвилини.
  6. Гарячі вафлі швидко зверни в трубочку. Коли вони охолонуть, наповни їх згущеним молоком, або інши кремом .

ЗАВАРНИЙ КРЕМ ЗА ТРИ ХВИЛИНИ ДЛЯ ТРУБОЧОК, ЕКЛЕРІВ, ТОРТІВ І РУЛЕТІВ. НАЙШВИДШИЙ СПОСІБ!

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram