
“Секретна паска” або “Баба святкова” – вже кілька поколінь є однією з улюблених багатьох родин. Ми також спробували приготувати та дуже задоволені. Паска виходить ніжною, пухкенькою і дуже смачною. Якщо Ви ще не готували за цим рецептом, неодмінно приготуйте – будете задоволені. Готуйте на здоров’я! Мирного неба нам і щасливого, вільного Великодня!
Вихід: 10 пасок, діаметром 11 см
СКЛАДНИКИ:
- борошно – 1 кг
- молоко – 2 скл. (400 мл)
- жовтки – 10 шт.
- дріжджі – 100 г
- вершкове масло – 200 г
- цукор – 250 г
- ванільний цукор – 20 г
- родзинки – 200 г
- сіль – 1/2 ч.л.
- цедра лимона (за бажанням) – 1/2 шт.
Хай Вам все вдається!
Слава Україні!
Процес приготування (відео):