fbpx

Італійський пиріг з полуницею: швидкий та ароматний рецепт ;)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (12 голосів, оцінка: 4,33 із 5)
Loading...
Італійський пиріг з полуницею: швидкий та ароматний рецепт ;)
Італійський пиріг з полуницею: швидкий та ароматний рецепт ;)

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки борошна (склянка = 200 мл),
  • 1,5 ч. л. розпушувача,
  • 1 ч. л. кориці,
  • пакетик ванільного цукру,
  • 90 г розм’якшеного вершкового масла,
  • 2 яйця, 3\4 склянки цукру,
  • 2 ст. л. теплого молока,
  • 1\4 ч. л. солі,
  • полуниця,
  • цукрова пудра.

Приготування:

  1. Духовку нагріти на 180ºС, форму діаметром 22-24 см встелити пергаментом і змастити маслом. Змішати в мисці просіяне борошно, корицю, ванільний цукор, сіль і розпушувач.
  2. Окремо збити масло з цукром до кремоподібного стану, додати по одному яйця.
  3. Потім влити молоко, розмішати. Всипати борошно, обережно змішуючи тісто лопаткою.
  4. Вилити масу у форму, розрівняти (у мене вона вийшла досить густою).
  5. Полуницю розрізати навпіл, викласти на тісто по колу, злегка придавлюючи всередину.
  6. Випікати пиріг 35-40 хвилин. Готовий пиріг трішки охолодити, посипати цукровою пудрою.
завантаження...

Be the first to comment

Напишіть відгук