
Інгредієнти:
- 1,5 склянки борошна (склянка = 200 мл),
- 1,5 ч. л. розпушувача,
- 1 ч. л. кориці,
- пакетик ванільного цукру,
- 90 г розм’якшеного вершкового масла,
- 2 яйця, 3\4 склянки цукру,
- 2 ст. л. теплого молока,
- 1\4 ч. л. солі,
- полуниця,
- цукрова пудра.
Приготування:
- Духовку нагріти на 180ºС, форму діаметром 22-24 см встелити пергаментом і змастити маслом. Змішати в мисці просіяне борошно, корицю, ванільний цукор, сіль і розпушувач.
- Окремо збити масло з цукром до кремоподібного стану, додати по одному яйця.
- Потім влити молоко, розмішати. Всипати борошно, обережно змішуючи тісто лопаткою.
- Вилити масу у форму, розрівняти (у мене вона вийшла досить густою).
- Полуницю розрізати навпіл, викласти на тісто по колу, злегка придавлюючи всередину.
- Випікати пиріг 35-40 хвилин. Готовий пиріг трішки охолодити, посипати цукровою пудрою.