fbpx

Кабачки, 2 яйця, зелень. Всього 30 хвилин — і кабачковий пиріг готовий!

Кабачки, 2 яйця, зелень. Всього 40 хвилин — і кабачковий пиріг готовий!
Кабачки, 2 яйця, зелень. Всього 40 хвилин — і кабачковий пиріг готовий!

Неймовірно простий у приготуванні пиріг з кабачків!

Такий пиріг підійде для пікніка, легкого сніданку, а також доповнить обід або вечерю., інформує Коліжанка.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • борошно – 6 ст.л.;
  • розпушувач – 2 ч.л.;
  • кріп – пучок;
  • масло вершкове, сіль, перець.

Кабачковий пиріг – рецепт приготування:

  1. Натерти кабачки, посолити, віджати сік.
  2. Збити яйця, додати сметану, кріп, борошно і розпушувач.
  3. Додати кабачок, посолити, приправити спеціями.
  4. Змастити форму вершковим маслом і вилитив неї вміст.
  5. Помістити форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати пиріг близько 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки.