
Неймовірно простий у приготуванні пиріг з кабачків!
Такий пиріг підійде для пікніка, легкого сніданку, а також доповнить обід або вечерю., інформує Коліжанка.
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- сметана – 2 ст. л.;
- борошно – 6 ст.л.;
- розпушувач – 2 ч.л.;
- кріп – пучок;
- масло вершкове, сіль, перець.
Кабачковий пиріг – рецепт приготування:
- Натерти кабачки, посолити, віджати сік.
- Збити яйця, додати сметану, кріп, борошно і розпушувач.
- Додати кабачок, посолити, приправити спеціями.
- Змастити форму вершковим маслом і вилитив неї вміст.
- Помістити форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати пиріг близько 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки.