
Кабачки з помідорами та картоплею, запечені в духовці – швидкий рецепт приготування
Інгредієнти:
- середній кабачок
- 3 помідора
- 2-3 картоплини
- 3 ст. ложки вершкового масла
- 2 ст. ложки борошна
- 2 склянки молока
- 1 яйце
- сіль, перець – за смаком
- 100 г натертого сиру
Рецепт приготування:
- Овочі наріжте кружальцями, завтовшки 0,5 см.
- Дно форми для запікання змастіть маслом і викладіть овочі, приправте сіллю та перцем.
- Приготуйте соус: для цього обсмажте борошно з маслом, додайте молоко. Безперервно помішуючи, варіть соус до загустіння. Потім зніміть сотейник з вогню, вміст посоліть, остудіть. В охолоджену суміш розбийте яйце, перемішайте соус.
- Залийте цією заправкою овочі, посипте зверху сиром.
- Поставте форму в розігріту духовку духовку до 180 градусів. Запікати приблизно 35-40 хв. (до готовності картоплі).
Які ще страви можна приготувати з кабачків – читайте тут.