fbpx

Кабачки, помідори, картопля – рецепт швидкої та ситної вечері

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (4 голосів, оцінка: 5,00 із 5)
Loading...
Кабачки, помідори, картопля: рецепт швидкої та ситної вечері
Кабачки, помідори, картопля: рецепт швидкої та ситної вечері

Кабачки з помідорами та картоплею, запечені в духовці – швидкий рецепт приготування

Інгредієнти:

  • середній кабачок
  • 3 помідора
  • 2-3 картоплини
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 2 ст. ложки борошна
  • 2 склянки молока
  • 1 яйце
  • сіль, перець – за смаком
  • 100 г  натертого сиру

Рецепт приготування:

  1. Овочі наріжте кружальцями, завтовшки 0,5 см.
  2. Дно форми для запікання змастіть маслом і викладіть овочі, приправте сіллю та перцем.
  3. Приготуйте соус: для цього обсмажте борошно з маслом, додайте молоко. Безперервно помішуючи, варіть соус до загустіння. Потім зніміть сотейник з вогню, вміст посоліть, остудіть. В охолоджену суміш розбийте яйце, перемішайте соус.
  4. Залийте цією заправкою овочі, посипте зверху сиром.
  5. Поставте форму в розігріту духовку духовку до 180 градусів. Запікати приблизно 35-40 хв. (до готовності картоплі).

Які ще страви можна приготувати з кабачків – читайте тут.