fbpx

Класичний форшмак – рецепт приготування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 голосів, оцінка: 5,00 із 5)
Loading...
Класичний форшмак - рецепт приготування
Класичний форшмак - рецепт приготування

Існує багато варіантів цієї закуски. Форшмак готують з філе оселедця, сардини, тунця та ін. Ми рекомендуємо приготувати форшмак класичний, який є завжди простим у приготуванні та смачним 😉

Інгредієнти:

  • Оселедець солений (або 4 філе) – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Батон – 1/4 шт.
  • Зелене яблуко – 1 шт.
  • Молоко – 2/3 ст.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Винний оцет – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Спеції – за смаком

Рецепт приготування форшмака:

  1. Очищаємо оселедець, або беремо вже готове філе.
  2. З підготовленого батона зрізаємо скоринки, а потім замочуємо в молоці. Даємо постояти і увібрати молоко.
  3. Цибулю очистити, розрізати на 4 частини.
  4. З зеленого яблука зрізаємо шкірку і вирізаємо серединку. Розрізаємо четвертинками.
  5. Далі використовуємо м’ясорубку або блендер. Перекручуємо підготовлені компоненти і перемішуємо в однорідну масу.
  6. Тепер очищені яйця натираємо на тертці і подрібнюємо виделкою, щоб у форшмаку було видно шматочки яєць. Додаємо до загальної маси.
  7. Потім необхідно додати оливкову олію, спеції, м’яке вершкове масло. Всі інгредієнти вимішуємо в однорідну масу і додаємо оцет. Смачного !
Класичний форшмак - рецепт приготування
Класичний форшмак – рецепт приготування