Філе виходить дуже ніжне і соковите. Помідори і моцарела гармонійно доповнюють смак, а базилік надає неймовірний аромат!
Інгредієнти:
- 2 курячих філе
- 1 помідор
- 150 г моцарели
- базилік
Маринад:
- сіль
- перець
- італійські трави
- олія
Готуємо:
- Покласти в маринад філе. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
- Помідори нарізати півкільцями.
- Моцарелу нарізати кільцями.
- Базилік дрібно нарізати.
- У форму для запікання викласти філе. Зробити невеличкі надрізи.
- На філе викласти помідори з моцарелою і базиліком. Поставити в духовку.
- Запікати при температурі 190 градусів протягом 20 хвилин. Далі духовку виключити, та дати ще постояти 20 хв.
Приємного апетиту ! 😉