М’ясорубки MOULINEX: 5 секретів ідеального фаршу

Соковиті котлети з ніжною текстурою, насичені тефтелі у томатному соусі, оригінальні фрикадельки під сирною шапкою – усі ці страви обожнюють і дорослі, і діти. Що у них спільного? Звичайно, мова йде про схожі методики приготування та використання м’ясного фаршу у якості основного інгредієнта.



Ідеальний фарш – це те, що повинна вміти готувати будь-яка домогосподарка. Насправді, процес створення ніжного, у деякій мірі повітряного фаршу не такий складний, яким може здатися на перший погляд. Головне – підібрати якісну м’ясорубку з гарно загостреними ножами. Ідеальне рішення – продукція відомої торгової марки MOULINEX.

Що потрібно знати, щоб приготувати «правильний» фарш

Дізнатися про головні функціональні можливості будь-якої м’ясорубки MOULINEX можна в мережі мойо. Як приготувати ідеальний фарш з її допомогою?

  1. Тільки свіже та якісне м’ясо. Чомусь прийнято вважати, що для приготування фаршу підійде будь-яка «сировина» – наприклад, кілька разів заморожена. Також існує стереотип про те, що фарш – це результат подрібнення різноманітних «обрізків». Ні в якому разі не можна економити на м’ясі для фаршу – воно має бути свіжим та, бажано, першосортним.
  2. Спецій та додаткових інгредієнтів має бути в міру. Занадто багато солі, перцю, трав чи хліба – це зайве. Ці компоненти повинні підкреслити смак та структуру м’яса, а не «забити» їх. У котлетах має відчуватися, перш за все, соковитість та насиченість, а вже потім – нотки пікантності чи гостринки.
  3. Щоб фарш був м’яким, можна пропустити його через м’ясорубку MOULINEX 2 рази. Крім того, отриману «субстанцію» також можна злегка відбити через харчову плівку – це допоможе досягти максимальної ніжності структури. Для того, щоб фарш був «повітряним», можна додати до нього збите яйце.
  4. На думку багатьох кулінарів, найкращий склад фаршу – говядина + свинина у рівному співвідношенні. Звичайно, його можна варіювати в залежності від власних смакових уподобань, а також вимог, вказаних у рецепті конкретної страви. Для додаткової соковитості до фаршу, зазвичай, додають свіжі вершки.
  5. Що стосується рибного фаршу, також існує секрет для збереження його соковитості. Ідеальне рішення – лимонний сік з водою. Кислота зробить фарш м’якшим, ніжнішим та підкреслить його неймовірний аромат та смак.

З MOULINEX процес приготування будь-якого (навіть найскладнішого) кулінарного шедевру з «Mission: Impossible» перетворюється в цілком реальне, до того ж, достатньо просте завдання.