
Помідори заливаються пряним маринадом, і вже через півгодини їх можна подавати до столу. Чудове поєднання до гарнірів і основних страв, а якщо приготувати закуску із різнокольорових помідорів, то і прикраса святкого столу.
Інгредієнти:
- Помідори (краще різних сортів) – 10 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Оцет – 1 ст. л.
- Чорний перець (мелений) – за смаком
- Зелень (італійські трави, базилік) – 2 ст.л.
Рецепт приготування:
- Наріжте помідори. Викладіть їх у каструлю.
- В окремій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Полийте сумішшю помідори.
- Накрийте каструлю кришкою і відправте на півгодини в холодильник.
- Подаючи страву до столу, посипте зверху зеленню.
В‘ялені помідори в домашніх умовах: рецепт приготування з фото