Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин

Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин
Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин

Помідори заливаються пряним маринадом, і вже через півгодини їх можна подавати до столу. Чудове поєднання до гарнірів і основних страв, а якщо приготувати закуску із різнокольорових помідорів, то і прикраса святкого столу.



Інгредієнти:

  • Помідори (краще різних сортів) – 10 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Діжонська гірчиця – 2 ч. л.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Зелень (італійські трави, базилік) – 2 ст.л.

    Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин
    Мариновані помідори по-італійськи за 30 хвилин

Рецепт приготування:

  1. Наріжте помідори. Викладіть їх у каструлю.
  2. В окремій мисці змішайте всі інгредієнти для маринаду. Полийте сумішшю помідори.
  3. Накрийте каструлю кришкою і відправте на півгодини в холодильник.
  4. Подаючи страву до столу, посипте зверху зеленню.

В‘ялені помідори в домашніх умовах: рецепт приготування з фото