Не знала, але ЦЕ ПРАЦЮЄ. Тушена капуста БЕЗ неприємного запаху! 3 рецепти і 3 лайфхаки!

Не знала, але ЦЕ ПРАЦЮЄ. Тушена капуста БЕЗ неприємного запаху! 3 рецепти і 3 лайфхаки!
Не знала, але ЦЕ ПРАЦЮЄ. Тушена капуста БЕЗ неприємного запаху! 3 рецепти і 3 лайфхаки!

Тушкована капуста по рецепту моєї бабусі 

  • Капуста – 400-500 г 
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 1-2 ст.л.
  •  Вода – 80-100 мл
  • Сухарі панірувальні – 3-4 ст.л.
  • Лавровий лист 
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Капуста, тушкована в молоці

  • Капуста – 500 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Молоко – 80-100 мл
  • Перець чорний мелений
  • Лавровий лист
  • Зелень (у мене петрушка і кріп)
  • Сіль

Капуста, тушкована в банці з тефтелями (з розрахунку на банку 3 л)

  • Капуста – 1 кг
  • морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Томатна паста – 1-2 ст.л.
  • Олія – ​​2 ст.л.
  • Фарш м’ясний – 500 г
  • Рис – 1 склянка (це кількість сухого рису)
  • Яйце – 1 шт.
  • Перець чорний мелений 
  • Лавровий лист
  • Цукор – дрібка
  • Сіль

Рецепти приготування:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!