Ніжний сирний торт без випічки. Готується він досить просто і швидко

Ніжний сирний торт без випічки. Готується він досить просто і швидко
Ніжний сирний торт без випічки. Готується він досить просто і швидко

Інгредієнти:

  • 400 г домашнього сиру;
  • 400 г сметани жирністю 20%;
  • 200 г цукру;
  • 100 г темного шоколаду;
  • 75 мл вершків;
  • дві упаковки желатину.

Для основи торта:

  • печиво шоколадне – 200 г;
  • масло вершкове – 150 г.

Покроковий процес приготування найніжнішого сирного торта на основі печива

Готуємо основу для тортика

  1. Печиво подрібнюємо за допомогою блендера. Масло вершкове розтоплюємо і виливаємо його в крихту з печива. Перемішуємо.
  2. Пергаментний папір укладаємо в форму і викладаємо щільним шаром масляну крихту з печива. Ставимо в холодильник, щоб застигло.
  3. Одну упаковку желатину розчиняємо в одній ємності, а другу в іншій. Слідуємо інструкції на упаковці.
  4. Сир перетираємо з допомогою сита і додаємо в нього сметану, цукор. Перебиваємо інгредієнти, використовуючи блендер.
  5. Половину сирної маси додаємо в одну ємність з желатином, а другу – в іншу ємність.
  6. Розтоплюємо шоколад разом з вершками на водяній бані і виливаємо суміш в одну частину сирно-желатинової маси.
  7. Збираємо торт: зверху печива викладаємо сирно-желатинову масу по п’ять столових ложок, кожної по-черзі.
  8. Торт поміщаємо на 8-10 годин в холодильник. Смачного!
Ніжний сирний торт без випічки. Готується він досить просто і швидко
Ніжний сирний торт без випічки. Готується він досить просто і швидко

За матеріалами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!