
Інгредієнти:
- 400 г домашнього сиру;
- 400 г сметани жирністю 20%;
- 200 г цукру;
- 100 г темного шоколаду;
- 75 мл вершків;
- дві упаковки желатину.
Для основи торта:
- печиво шоколадне – 200 г;
- масло вершкове – 150 г.
Покроковий процес приготування найніжнішого сирного торта на основі печива
Готуємо основу для тортика
- Печиво подрібнюємо за допомогою блендера. Масло вершкове розтоплюємо і виливаємо його в крихту з печива. Перемішуємо.
- Пергаментний папір укладаємо в форму і викладаємо щільним шаром масляну крихту з печива. Ставимо в холодильник, щоб застигло.
- Одну упаковку желатину розчиняємо в одній ємності, а другу в іншій. Слідуємо інструкції на упаковці.
- Сир перетираємо з допомогою сита і додаємо в нього сметану, цукор. Перебиваємо інгредієнти, використовуючи блендер.
- Половину сирної маси додаємо в одну ємність з желатином, а другу – в іншу ємність.
- Розтоплюємо шоколад разом з вершками на водяній бані і виливаємо суміш в одну частину сирно-желатинової маси.
- Збираємо торт: зверху печива викладаємо сирно-желатинову масу по п’ять столових ложок, кожної по-черзі.
- Торт поміщаємо на 8-10 годин в холодильник. Смачного!
