Новий салат ЖАР-ПТИЦЯ! Дуже апетитний салат з хрусткими кільцями цибулі зверху!

Салат готується з морквою по-корейськи, м’ясом і грибами. Родзинкою страви є ріпчаста цибуля, який потрібно обваляти в борошні і обсмажити. Приготування не займе багато часу, але салат приємно здивує своїм і видом, і смаком.

Інгредієнти:

  • картопля в мундирі – 200 г
  • куряче філе відварене – 250 г
  • морква по-корейськи – 150 г
  • мариновані гриби – 150 г (в даному рецепті опеньки)
  • цибуля ріпчаста -100-120 г
  • майонез – 100 г
  • соєвий соус – 30 г
  • борошно пшеничне – 30-40 г
  • олія для смаження
  • кріп

Рецепт приготування:

1. Відварене куряче філе нарізати невеликими шматочками. Перекласти в миску, залити соєвим соусом і перемішати. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин.

2. Картоплю нарізати кубиками, цибулю – кільцями. Потім кільця цибулі обваляти в борошні і обсмажити на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.

3. У мисці змішати картоплю, куряче філе, мариновані гриби і моркву по-корейськи. Додати майонез, перемішати.

4. Салат перекласти на тарілку, на якій будете подавати на стіл. Зверху прикрасити хрусткими кільцями цибулі, посипати подрібненою зеленню.

Смачного!