
Інгредієнти:
- Крупа Кус-кус – 150 г
- Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) – пучок
- Базилік (свіжий або сушений) – 1 ст.л.
- Часник – 1 зуб.
- Огірки – 2 штуки
- Помідори – 2-3 шт.
- Бринза – 100 г
- Червоний солодкий перець – 1 шт.
- Лимон – половина
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- спеції – за смаком
ТОП-5 овочевих салатів зі свіжих овочів
Рецепт приготування салату з кус-кусом:
- Крупу висипати в миску, залити окропом з розрахунку 1:2. Запарити.
- Подрібнити зелень і часник. Огірки та помідори нарізати кубиками.
- Змішати крупу з зеленню, огірками, помідорами, вичавити сік з лимона, витримати в прохолодному місці півгодини, щоб крупа ввібрала смак лимона і аромат пряних трав.
- Заправити олією, сіллю і перцем.
- Нарізати бринзу кубиками, покласти на салат.
- Перець очистити, нарізати соломкою, викласти зверху бринзи.
Кус-кус поєднується з усіма овочами, до салату можна додати або замінити що-небудь на гарбуз, баклажани, чи інші овочі за смаком ! 😉
