fbpx

Овочевий салат з булгуром: покроковий рецепт

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, оцінка: 5,00 із 5)
Loading...
Овочевий салат з булгуром: покроковий рецепт
Овочевий салат з булгуром: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • Булгур – 150 г
  • Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) – пучок
  • Базилік (свіжий або сушений) – 1 ст.л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Огірки – 2 штуки
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Бринза – 100 г
  • Червоний солодкий перець – 1 шт.
  • Лимон – половина
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • спеції – за смаком

Рецепт приготування салату з булгуром:

  1. Крупу булгур висипати в миску, залити окропом з розрахунку 1:2. Запарити.
  2. Подрібнити зелень і часник. Огірки та помідори нарізати кубиками.
  3. Змішати булгур з зеленню, огірками, помідорами, вичавити сік з лимона, витримати в прохолодному місці півгодини, щоб крупа ввібрала смак лимона і аромат пряних трав.
  4. Заправити олією, сіллю і перцем.
  5. Нарізати бринзу кубиками, покласти на салат. 
  6. Перець очистити, нарізати соломкою, викласти зверху бринзи.

Булгур поєднується з усіма овочами, до салату можна додати або замінити що-небудь на гарбуз, баклажани, чи інші овочі за смаком ! 😉

Овочевий салат з булгуром: покроковий рецепт
Овочевий салат з булгуром: покроковий рецепт

Be the first to comment

Напишіть відгук