Печена капуста в духовці: швидкий та смачний рецепт пісної страви

Печена капуста в духовці: швидкий та смачний рецепт пісної страви

Білокачанну капусту розрізати на кілька частин, скласти у мішок для запікання та поставити в духовку на 150-180º на 2-3 години,  або поставити ввечері в духовку на 2 години, а потім вимкнути її і залишити там капусту до ранку.

Капусту нічим не заправляємо перед запіканням. Багато хто після запікання на кілька годин кидає капусту в розсіл (від огірків або помідорів).

Готову капусту нарізаємо як на салат, готуємо заправку: змішавши при цьому олію, сіль, перець, часник, можна додати гірчицю в зернах та розсіл від квашених огірків. Доводимо до смаку.

Можна подавати печену капусту просто зі сметанкою 😉

Або за нашим рецептом: