Печу вже третій рік поспіль! Домашня паска за бабусиним рецептом. Дуже хороший рецепт, перевірений

Печу вже третій рік поспіль! Домашня паска за бабусиним рецептом. Дуже хороший рецепт, перевірений
Печу вже третій рік поспіль! Домашня паска за бабусиним рецептом. Дуже хороший рецепт, перевірений

У нашій родині дуже люблять цей рецепт паски.

Дуже важливо щоб молоко було ледве теплим (не гарячим) і хороші дріжджі !

Інгредієнти:

Опара:

  • Молоко – 1 літр
  • Дріжджі – 100 г свіжих або 35 г сухих
  • Борошно 700 г
  • Жменя цукру

В тісто:

  • Яйця – 5 шт.
  • Цукор – 4 склянки
  • Ваніль за бажанням
  • Ізюм – 500 г
  • Маргарин (масло) – 250 г
  • Сметана – 500 г
  • Борошно – 2 кг

Рецепт приготування:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!