
Дуже простий і легкий у приготуванні салатик. Виходить ароматним, хрустким та дуже смачним.
Продукти:
- 0,5 головки великої капусти (1,4 – 1,5 кг);
- 1 середній буряк;
- 2 зубчики часнику;
- 70 мл олії;
- 4 ч. л. цукру;
- 2 ч. л. коріандру;
- пекучий перець – за смаком;
- 2 ч. л. оцтової кислоти (70%).
Як готувати:
- Нарізаємо капусту, можна на невеликі шматки.
- Буряк тремо на тертці для моркви по-корейськи.
- Солимо, добре все перемішуємо.
- Даємо настоятися хоча б годину, а краще 2-3.
- Додаємо часник, пропущений через прес, обсмажений коріандр, гострий перець, цукор, оцтову кислоту.
- Олію нагріваємо у сковороді.
- Розігріту олію вливаємо у салат, ретельно перемішуємо.
- Даємо салату добре настоятися, найкраще залишити на ніч.
Радимо приготувати цей салатик, буде дуже смачно!