Пів качана капусти і один буряк — простий, але дуже смачний салат по-корейськи

Пів качана капусти і один буряк — простий, але дуже смачний салат по-корейськи
Пів качана капусти і один буряк — простий, але дуже смачний салат по-корейськи

Дуже простий і легкий у приготуванні салатик. Виходить ароматним, хрустким та дуже смачним.

Продукти:

  • 0,5 головки великої капусти (1,4 – 1,5 кг);
  • 1 середній буряк;
  • 2 зубчики часнику;
  • 70 мл олії;
  • 4 ч. л. цукру;
  • 2 ч. л. коріандру;
  • пекучий перець – за смаком;
  • 2 ч. л. оцтової кислоти (70%).

Як готувати:

  1. Нарізаємо капусту, можна на невеликі шматки.
  2. Буряк тремо на тертці для моркви по-корейськи.
  3. Солимо, добре все перемішуємо.
  4. Даємо настоятися хоча б годину, а краще 2-3.
  5. Додаємо часник, пропущений через прес, обсмажений коріандр, гострий перець, цукор, оцтову кислоту.
  6. Олію нагріваємо у сковороді.
  7. Розігріту олію вливаємо у салат, ретельно перемішуємо.
  8. Даємо салату добре настоятися, найкраще залишити на ніч.

Радимо приготувати цей салатик, буде дуже смачно!