Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»

Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»
Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»

Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»

Інгредієнти:

  • сир – 600 г
  • яйце – 2 шт.
  • мед – 100-200 г
  • крохмаль – 40 г
  • ванілін – 1 щіпка
  • молоко – 500 мл
  • желатин – 20 г

Рецепт приготування:

  1. Залийте желатин 100 мл молока і залиште набухати на 10 хвилин.
  2. Змішайте яйця, крохмаль і трохи молока до однорідності. Тепер влийте молоко, що залишилося і перемішайте.
  3. Поставте суміш на середній вогонь і варіть, постійно помішуючи. Після того, як маса закипить, варіть ще хвилину. Коли крем охолоне, додайте мед і ваніль.
    Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»
    Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»

     

  4. Перебити сир блендером і додайте до нього крем і нагрітий до 60 ° С желатин. Перебити до однорідності.
  5. Помістіть масу в форму, накрийте плівкою і відправте в холодильник мінімум на 6 годин.
  6. Низькокалорійний десерт готовий! Зверху можете прикрасити улюбленими фруктами або ягодами.

    Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»
    Повітряний десерт без цукру, борошна та масла! Дуже нагадує улюблене «Пташине молоко»