Пухке тісто за 10 хвилин — покровий рецепт приготування. Тісто виходить завжди пишним!

Пухке тісто за 10 хвилин — покровий рецепт приготування. Тісто виходить завжди пишним!
Пухке тісто за 10 хвилин — покровий рецепт приготування. Тісто виходить завжди пишним!

Пухке тісто за 10 хвилин — покровий рецепт приготування. Тісто виходить завжди пишним!

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 700 г
  • Вода – 350 мл
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Вершкове масло – 80 г
  • Дріжджі – 33 г

Швидке дріжджове тісто — рецепт

  1. Дріжджі дістати з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури.
  2. Воду вилити в посуд й додати туди вершкове масло. Суміш має вийти теплою, а масло розтопитися.
  3. Охолодити воду з маслом до кімнатної температури, розкришити туди дріжджі, влити олію, посолити й додати цукор.
  4. Всипати просіяне борошно й замісити тісто. Спочатку в мисці, а потім можна вимішувати на столі, приспавши його борошном.
  5. Одразу можете приступити до формування випічки. Випікайте вироби в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.

Булочки “Як пух”. З цього тіста можна пекти абсолютно все: піцу, пиріжки, булочки