
Пухке тісто за 10 хвилин — покровий рецепт приготування. Тісто виходить завжди пишним!
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно – 700 г
- Вода – 350 мл
- Цукор – 3 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л
- Рослинна олія – 4 ст. л.
- Вершкове масло – 80 г
- Дріжджі – 33 г
Швидке дріжджове тісто — рецепт
- Дріжджі дістати з холодильника, щоб вони прогрілися до кімнатної температури.
- Воду вилити в посуд й додати туди вершкове масло. Суміш має вийти теплою, а масло розтопитися.
- Охолодити воду з маслом до кімнатної температури, розкришити туди дріжджі, влити олію, посолити й додати цукор.
- Всипати просіяне борошно й замісити тісто. Спочатку в мисці, а потім можна вимішувати на столі, приспавши його борошном.
- Одразу можете приступити до формування випічки. Випікайте вироби в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
Булочки “Як пух”. З цього тіста можна пекти абсолютно все: піцу, пиріжки, булочки