
Приготувати пишний бісквіт на яйцях не так вже й просто. А передбачити, підніметься він чи ні, теж складно. Потрібно враховувати температуру всіх інгредієнтів, гарненько збити яйця, відокремити білки від жовтків. І тоді, може бути, у вас вийде спекти хороший бісквіт .
Якщо ж у вас не вистачає терпіння на дотримання всіх тонкощів або просто не виявилося на кухні яєць, не турбуйтеся. Сьогодні ми розповімо, як просто і швидко приготувати пишний бісквіт без яєць .
Інгредієнти: (на форму 22 см)
- пшеничне борошно – 300 г
- цукор – 150 г
- кефір – 350 мл
- соняшникова олія – 130 мл
- розпушувач – 2 ч.л. (або 1 ч.л. соди)
- ванільний цукор – 30 г