Рецепт млинців на манній крупі — виходять ніжними та м’якими

Рецепт млинців на манній крупі — виходять ніжними та м'якими
Рецепт млинців на манній крупі — виходять ніжними та м'якими

Для приготування млинців на манці будуть потрібні продукти:

  • 5-7 столових ложок манної крупи,
  • 2 склянки молока,
  • 2 склянки води,
  • 4 столові ложки цукру,
  • 3-4 яйця,
  • 5 столових ложок рослинної олії,
  • щіпка солі.

Рецепт приготування:

  1. Першою справою необхідно розбавити молоко з водою й трохи підсолити.
  2. Далі додати цукор, манку, яйця й збити міксером (вінчиком).
  3. Потім додати соняшникову олію й знову збити до однорідної маси.
  4. У тісто можна додати ванілін або порошок кориці для аромату.
  5. Залишити готову суміш на півгодини, щоб крупа увібрала вологу і розбухнула.
  6. Слід випікати млинці на заздалегідь розігрітій сковороді без олії.