
Для приготування млинців на манці будуть потрібні продукти:
- 5-7 столових ложок манної крупи,
- 2 склянки молока,
- 2 склянки води,
- 4 столові ложки цукру,
- 3-4 яйця,
- 5 столових ложок рослинної олії,
- щіпка солі.
Рецепт приготування:
- Першою справою необхідно розбавити молоко з водою й трохи підсолити.
- Далі додати цукор, манку, яйця й збити міксером (вінчиком).
- Потім додати соняшникову олію й знову збити до однорідної маси.
- У тісто можна додати ванілін або порошок кориці для аромату.
- Залишити готову суміш на півгодини, щоб крупа увібрала вологу і розбухнула.
- Слід випікати млинці на заздалегідь розігрітій сковороді без олії.