Рецепт найніжнішого крему «Шарлот» для тортів, тістечок і трубочок

Рецепт найніжнішого крему «Шарлот» для тортів, тістечок і трубочок
Рецепт найніжнішого крему «Шарлот» для тортів, тістечок і трубочок

Такий крем готується зі звичайних продуктів і є універсальним.

Інгредієнти:

  • 4 ст.л. цукру;
  • 200 г вершкового масла;
  • 100 мл молока;
  • 2 яйця.

Починаємо готувати крем «Шарлот»:

  1. Розбийте яйця в глибокий посуд, додайте цукор і збийте. Влийте молоко і розмішайте.
  2. Перелийте суміш в каструлю і підігрійте на вогні слабкої інтенсивності або водяній бані. Весь час при цьому помішуйте, поки маса не стане густою. Суміш не повинна закипіти і варитися! Даємо охолонути.
  3. Окремо збийте масло м’якого стану за допомогою міксера і перекладіть в крем невеликими порціями. При цьому продовжуйте збивати.
  4. У підсумку, ви повинні отримати крем повітряної консистенції і однорідного стану.

Джерело