Рецепт пирога з вишнею на кефірі. Простий, а смак не передати словами!

Пиріг готується досить швидко, виходить повітряним і ніжним. Вишню можна брати будь-яку (свіжу, морожену, консервовану).

Інгредієнти:

  •  борошно – 200 г;
  • вишня – за смаком;
  • цукор – 200 г;
  • кефір – 200 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • масло вершкове – 1 ч.л.;
  • розпушувач – 1.5 ч.л.;
  • пудра цукрова.

Процес приготування:

  1. Кефір і яйця повинні бути кімнатної температури. Якщо у вас морожена ягода, тоді необхідно розморозити, щоб стік зайвий сік.
  2. Яйця змішуємо з цукром і збиваємо до стійкої і густої маси.
  3. Виливаємо в збиту масу кефір, перемішуємо.
  4. Борошно змішуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами всипаємо в тісто і перемішуємо. Маса повинна бути рідкувата.
  5. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і виливаємо тісто, зверху розкладаємо вишню.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 40 хвилин до готовності, перевіряємо шпажкою.
  7. Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!