
Гаряча закуска з лаваша з картоплею, печерицями і зеленню – смачно, швидко і ситно. Зазвичай, рулети з лаваша подаються як закуска, а тут виходить, як гаряча страва. Подавати такі рулетики краще поки вони гарячі.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- лаваш тонкий – 2 шт.
- картопля – 0,5 кг
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- часник – 3 зуб.
- печериці – 100 г
- відвар картопляний – 50 мл
- зелень (будь-яка) – 1 пучок
- олія
- сіль, перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування гарячого рулету з лаваша:
- Картоплю відварити, зробити п’юре, залишивши 50 мл відвару.
- Обсмажити цибулю, гриби, додати часник та зелень. Приправити за смаком.
- Розділити пюре на 2 частини. Промазати один лист лаваша половиною картопляного пюре, накрити другим листом лаваша, промазати другою половиною пюре.
Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото - Скрутити рулет. Розрізати рулет на шматочки, шириною близько 2 см.
Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото - Обсмажити їх з двох сторін на олії. Подавати гарячими.
Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото