Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото

Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото

Гаряча закуска з лаваша з картоплею, печерицями і зеленню – смачно, швидко і ситно. Зазвичай, рулети з лаваша подаються як закуска, а тут виходить, як гаряча страва. Подавати такі рулетики краще поки вони гарячі.

ІНГРЕДІЄНТИ:
  • лаваш тонкий – 2 шт.
  • картопля – 0,5 кг
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • печериці – 100 г
  • відвар картопляний – 50 мл
  • зелень (будь-яка) – 1 пучок
  • олія
  • сіль, перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування гарячого рулету з лаваша:

  1. Картоплю відварити, зробити п’юре, залишивши 50 мл відвару.
  2. Обсмажити цибулю, гриби, додати часник та зелень. Приправити за смаком.
  3. Розділити пюре на 2 частини. Промазати один лист лаваша половиною картопляного пюре, накрити другим листом лаваша, промазати другою половиною пюре.
    Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
    Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото

     

  4. Скрутити рулет. Розрізати рулет на шматочки, шириною близько 2 см.

    Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
    Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
  5. Обсмажити їх з двох сторін на олії. Подавати гарячими.

    Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
    Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
 Підпишіться на Коліжанку в Telegram