Рибу більше не смажу, а запікаю в духовці. Просто і швидко готується, рибка виходить ніжною і з рум’яною скоринкою

Рибу більше не смажу, а запікаю в духовці. Просто і швидко готується, рибка виходить ніжною і з рум'яною скоринкою
Рибу більше не смажу, а запікаю в духовці. Просто і швидко готується, рибка виходить ніжною і з рум'яною скоринкою

Рецепт досить простий і швидко готується, рибка виходить дуже ніжною і ароматною з рум’яною скоринкою.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.;
  • сметана – 100-150 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • олія, сіль і перець за смаком.

Рецепт приготування:

  1. Готове філе скумбрії ріжемо на порційні шматочки і кладемо в миску. Солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком і заливаємо сметаною, перемішуємо масу.
  2. Цибулю ріжемо товстими кільцями, викладаємо на дно форми для запікання. Дно попередньо змастіть  олією.
  3. Викладаємо рибу, виливаємо соус і накриваємо форму фольгою.
  4. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо рибу 20 хвилин.
  5. Прибираємо фольгу і даємо страві підрум’янитися ще 10 хвилин. Смачного!
Рибу більше не смажу, а запікаю в духовці. Просто і швидко готується, рибка виходить ніжною і з рум'яною скоринкою
Рибу більше не смажу, а запікаю в духовці. Просто і швидко готується, рибка виходить ніжною і з рум’яною скоринкою

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!