Скумбрія, запечена в рукаві. За цим рецептом виходить така смачна, що пальчики оближеш

Скумбрія запечена в рукаві. За цим рецептом виходить така смачна, що пальчики оближеш
Скумбрія запечена в рукаві. За цим рецептом виходить така смачна, що пальчики оближеш

Скумбрія, запечена в рукаві не тільки має неймовірний смак, але й дуже корисна. Її можна подавати з будь-яким гарніром. За цим рецептом виходить соковита і дуже смачна рибка. Зберігайте рецепт, щоб був завжди під рукою!

Продукти:

  • 1 скумбрія морожена;
  • 1 цибулина
  • ½ лимона;
  • оливки;
  • 5-6 помідорів черрі;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • морська сіль;
  • перець чорний мелений.

Як готувати:

  1. Наріжте на тонкі півкільця лимон та цибулю.
  2. Цибулю посоліть, поперчіть, залиште на декілька хвилин.
  3. Розморозьте тушку скумбрії, помийте її, видаліть внутрішні органи з зябрами, обсушіть за допомогою паперової серветки й натріть морською сіллю, меленим перцем та намастіть оливковою олією.
  4. Всередину скумбрії викладіть півкільця цибулі та лимона.
  5. Відріжте потрібну довжину рукава для запікання, зав’яжіть його з однієї сторони, викладіть цибулю з лимоном, зверху покладіть рибу та порізані надвоє томати з оливками.
  6. Ретельно зафіксуйте іншу сторону рукава.
  7. В розігріту до 200 С духовку поставте деко з рибою та запікайте протягом 30-40 хвилин.
  8. Через деякий час розріжте рукав зверху, щоб утворилась рум’яна скоринка.

Ароматна рибка, з пікантним смаком. Вона просто тане в роті. Приготуйте, адже це неймовірно смачно! 

Джерело.