Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало

Смачніше будь-якого м'яса! Фаршироване сало
Смачніше будь-якого м'яса! Фаршироване сало

Сало було і залишається ідеальною закускою. Якщо використовувати для маринування різні ароматні спеції і трави, зелень, виходить дуже ніжне, м’яке і ароматне сало. Можна приготувати заздалегідь, воно прекрасно зберігається в морозильній камері.

Інгредієнти:

  • сало, 2 кг;
  • кріп і петрушка – великий пучок;
  • сіль, перець;
  • аджика, 100 г;
  • часник, 2 головки.

Процес приготування:

  1. Можна взяти сало з м’ясним прошарком, м’ясо також відмінно промаринується.
  2. Сало промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  3. Зелень дрібно рубаємо, часник подрібнюємо.
  4. Зелень і часник добре перемішуємо, всипаємо сіль. Можна солі всипати 2 ч.л. і стільки ж чорного перцю. В зелень ви можете ще додати будь-які спеції.
  5. Шматок сала надрізаємо, з відстанню 3 см:
  6. Перевертаємо сало на іншу сторону і робимо надрізи, щоб шматок вийшов розрізаним у вигляді гармошки. 
  7. У надрізи (з одного боку) укладаємо щільно зелень.
  8. З другої сторони укладемо аджику.
  9. Обгортаємо шматок пергаментом, потім фольгою і кладемо в пакет.
  10. Ставимо на добу в холодильник, перекладаємо ще на добу в морозильну камеру.

    Смачніше будь-якого м'яса! Фаршироване сало
    Смачніше будь-якого м’яса! Фаршироване сало