Спробувала «новий» салат з оселедцем — нічого не потрібно варити

Інгредієнти:

  • філе оселедця, 2 шт.;
  • горошок, 1 маленька баночка;
  • цибуля, 1 шт.;
  • корейська морква, 200 г;
  • кріп і зелена цибуля;
  • олія, 2 ст.л.;
  • оцет яблучний 6 %, 2 ст.л.;
  • сіль, перець, гострий перець;
  • гірчиця в зернах, 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Філе оселедця ріжемо порційними шматочками.
  2. Зелень подрібнюємо.
  3. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
  4. Змішуємо зелень, корейську моркву і цибулю. Додаємо гірчицю, сіль, перець, оцет, олію.
  5. Тепер додаємо горошок і оселедець, добре перемішуємо.
  6. Ємність з салатом накриваємо і відправляємо на 1 годину в холодильник настоятися. Смачного!