Тепер рибу в духовці готую ТІЛЬКИ ТАК! Спробуйте! РИБА В ЛАВАШІ!

Тепер рибу в духовці готую ТІЛЬКИ ТАК! Спробуйте! РИБА В ЛАВАШІ!
Тепер рибу в духовці готую ТІЛЬКИ ТАК! Спробуйте! РИБА В ЛАВАШІ!

Риба, приготовлена за цим рецептом, дуже смачна, ароматна та ніжна. Спробуйте, вам сподобається!

Продукти:

  • 600 г риби;
  • 1 упаковка лаваша;
  • 2 яйця;
  • 2-3 гілочки петрушки;
  • 0,5 ч. л. гірчиці;
  • 2-3 ст.л сметани;
  • 3 ст. л олії;
  • 2 помідори;
  • 50 твердого сиру;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. яблучного оцту;
  • сіль.

Як готувати:

  1. Маринуємо цибулю. Нарізаємо кільцями, додаємо сіль, цукор, оцет, додаємо окріп. Добре вимішуємо, залишаємо на 15-20 хвилин.
  2. Зливаємо воду з цибулі, половину відправляємо в чашу блендера.
  3. Додаємо зелень петрушки і гірчицю, яйце, оливкову олію. Все подрібнюємо.
  4. Виливаємо соус в миску, додаємо сметану, все змішуємо.
  5. Філе минтая ріжемо на шматочки.
  6. Солимо і перчимо за смаком.
  7. Кожен шматок опускаємо у соус.
  8. Помідори розрізаємо на невеличкі шматки.
  9. Розрізаємо лаваш на невеликі квадратики.
  10. Викладаємо шматочки помідора, зверху – шматочок соуса.
  11. Поливаємо зверху соусом, посипаємо маринованою цибулею, яка залишилася.
  12. Загортаємо лаваш.
  13. Викладаємо конвертики у форму.
  14. Збиваємо яйце. Солимо, додаємо столову ложку сметани, все добре перемішуємо.
  15. Додаємо 50 г сиру.
  16. Заливаємо сумішшю конвертики.
  17. Запікаємо 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.

Цей рецепт універсальний, тому рибу можна брати будь-яку. Зберігайте смачний рецепт і не забудьте поділитися з друзями!