Ті самі котлети, як в школі! У чому був іх секрет — рецепт від шкільного повара

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини (фаршу)
  • 500 г свинини (фаршу)
  • цибуля – 320 г
  • житній або чорний хліб – 350 г
  • 2 курячих яйця
  • 2 ч. л. солі
  • перець на (свій) смак
  • панірувальні сухарі

Процес приготування

  1. В глибокій мисці з водою замочити хліб. Поки він мокне, всю яловичину, свинину і цибулю потрібно перемолоти на м’ясорубці.
  2. З хліба злити всю воду і добре віджати руками. Хліб теж потрібно пропустити через м’ясорубку. Додати перемелений м’якуш до фаршу разом з сіллю і перцем. Туди ж додати два курячих яйця. Перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.
  3. Тепер приступимо до формування котлет. Робити це потрібно злегка мокрими руками. Візьміть трохи фаршу в руки, відбийте котлету в долонях і надайте їй форму. Потім запаніруйте в сухарях.
  4. Смажити котлети на розігрітій сковороді з олією з двох сторін.