fbpx

Торт “Бите скло”, або “Мозаїка” без випічки: покроковий рецепт

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (9 голосів, оцінка: 4,00 із 5)
Loading...
Торт "Бите скло", або "Мозаїка" без випічки: покроковий рецепт
Торт "Бите скло", або "Мозаїка" без випічки: покроковий рецепт

Приготуйте торт «Бите скло», він буде чарівно виглядати на вашому столі. Яскравий, кольоровий, дуже красивий і смачний тортик з фруктами і желе прикрасить будь-яке свято!

Інгредієнти:

  • сметана – 500 г
  • желе – 2 п.
  • крекер вершковий – 1 п.
  • банани, полуниця (або інші фрукти) – 200-300 г
  • цукор – 150 г
  • желатин – 25 г
  1. Готуємо желе, згідно з вказівками на упаковці. Я зазвичай розводжу один пакет желе в 400 мілілітрах кип’яченої води. Готове желе розливаємо по формах і ставимо застигати в холодильник. Можна приготувати желе з домашніх компотів (один стакан компоту на одну неповну столову ложку желатину), замість магазинного.
  2. Збиваємо сметану з цукром. Додаємо розведений желатин.
  3. Подрібнюємо крекер та нарізаємо невеликими шматочками банани, полуницю, або інші фрукти. Готове желе дістаємо з холодильника, ріжемо на кубики. Все це додаємо у сметанкову масу. Ретельно перемішуємо. Виливаємо у форму.
  4. Торт практично готовий, залишається поставити на кілька годин у холодильник для застигання.
  5. Охолоджений торт витягується наступним чином: ємність опускаємо в посудину з дуже гарячою водою на кілька секунд, але щоб вода не потрапила в торт. Потім, зверху накриваємо плоскою тарілкою та перевертаємо. Насолоджуйтесь! 
Торт "Бите скло", або "Мозаїка" без випічки: покроковий рецепт
Торт “Бите скло”, або “Мозаїка” без випічки: покроковий рецепт

завантаження...

Be the first to comment

Напишіть відгук