Торт «Медовик» за 30 хвилин, без зайвих проблем! Мій улюблений рецепт

Торт «Медовик» за 30 хвилин, без зайвих проблем! Мій улюблений рецепт,
Торт «Медовик» за 30 хвилин, без зайвих проблем! Мій улюблений рецепт,

Інгредієнти:

  • масло вершкове, 300 г;
  • мед, 4 ст.л.;
  • сода, 2 ч.л.;
  • яйця, 4 шт.;
  • борошно, 400 г;
  • печиво, 200 г;
  • сметана жирна, 1.5 л;
  • пудра цукрова, 200 г;
  • ванілін, загущувач для сметани.

Процес приготування:

  1. Цукор змішуємо з медом і вершковим маслом (розм’якшеним). Каструлю беріть з товстим дном, велику, щоб маса не витекла.
  2. Розтоплюємо на плиті, перемішуємо, щоб всі інгредієнти поєдналися.
  3. Всипаємо соду і перемішуємо.
  4. Коли маса перестане пінитися, знімаємо з плити і охолоджуємо 5 хвилин.
  5. Додаємо яйця і перемішуємо.
  6. Борошно просіваємо і частинами всипаємо в масу. Вимішуємо тісто, воно повинно бути густим, як домашня сметана.
  7. Деко (беріть одразу 2 штуки) застеляємо пергаментом і виливаємо тісто. Розрівнюємо.
  8. Випікаємо при 180 градусах від 5 до 7 хвилин.
  9. Охолоджуємо, обрізаємо краї, ріжемо кожен корж на 2 частини.
  10. Сметану збиваємо з пудрою і загущувачем для сметани або вершків.
  11. Обрізки разом з печивом подрібнюємо в крихту в блендері – будемо обсипати верх і боки торта.
  12. Формуємо торт, змащуючи коржі кремом. Крему кладіть багато, коржі добре вбирають в себе.
  13. Потім обсипаємо крихтою і ставимо настоюватися на кілька годин в холодильник.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!