Торт, який тане у роті! Смачно та нескладно! Морквяний торт «Помаранчева Хмарка»

Торт, який тане у роті! Смачно та нескладно! Морквяний торт «Помаранчева Хмарка»
Торт, який тане у роті! Смачно та нескладно! Морквяний торт «Помаранчева Хмарка»

ІНГРЕДІЄНТИ:

Бісквіт:

  • борошно – 260 г
  • морква сира – 250 г
  • цукор – 150 г
  • яйця – 3 шт.
  • олія – 120 мл
  • горіхи волоські – 60 г
  • яблуко – 1/2 шт.
  • сода – 1 ч. л.
  • кориця мелена – 1 ч. л.
  • розпушувач – 1/2 ч. л.
  • дрібка солі

Крем вершковий:

  • вершки 33% – 400 мл
  • вершковий сир (Філадельфія) – 250 г
  • цукор – 3 ст. л.

Морквяно-яблучний пудинг:

  • морквяно-яблучний сік – 500 мл
  • борошно – 30 г
  • крохмаль – 20 г
  • цукор – 1 ст. л.
  • горіхи волоські – 2-3 шт.

Процес приготування (відео):