Торт з румбамбаром! Дуже ніжний та смачний пиріг з ревеню (перевірений рецепт)

РЕЦЕПТ
❤️Пісочне тісто

  • 300 г борошна
  • 150 г вершкового масла – охолоджене
  • 30 г смальцю (замінила маслом!)
  • 4 жовтки (білки залиште для безе)
  • 3 столові ложки цукрової пудри
  • дрібка солі

Швидко замісити тісто з усіх інгредієнтів. Найкраще це робити в блендері, щоб масло не встигло розтопитись.. Тісто розкачати до розміру форми 24 х 32 см і покласти на дно форми, застеленої папером для випічки. Проколоти виделкою і випікати при 200 градусах – приблизно 20 хвилин

❤️ Маса з ревеню:

  • 1 кг очищеного ревеню і нарізати шматочками
  • 0,5 склянки цукру
  • 0,5 склянки води
  • 1 пакетик пудингу, або 2 ст. л. крохмалю
  • 75 мл води (змішувати з пудингом/крохмалем)
  • 2 пачечки малинового / полуничного чи вишневого желе

До ревеню насипте приблизно пів склянки цукру і додайте пів склянки води. Поставте на вогонь, перемішуючи. Змішайте пудинг у воді та влийте його у ревінь, коли він стане м’яким. Акуратно перемішайте і почекайте, поки маса загусне. Вимкніть вогонь і тепер ви можете всипати желе. Перемішуйте, поки желе не розчиниться. Відкладіть до повного охолодження.
Викладіть на пісочне тісто і поставте в холодильник до повного застигання.

❤️ Тепер Ви можете приготувати крем:

  • 500 г жирних вершків (30-33%) – охолоджені
  • 500 г маскарпоне
  • 3 столові ложки цукрової пудри
  • (ванільний екстракт)
    Збийте міксером

Викладіть крем зверху на ревінь, вирівняйте і поставте до холодильника. Через кілька годин, коли маса повністю стабілізується, викладіть безе.

❤️ Безе:

  • 4 білки (кімнатної температури)
  • 1 склянка дрібного цукру
  • 1 столова ложка крохмалю
  • * жменька мигдальних пластівців

Випікайте в духовці, розігрітій до 130 градусів протягом години, потім зменште температуру до 120 градусів і випікайте ще пів години. Залишіть в духовці до повного охолодження.
Покладіть безе на крем.