Ця закуска користується успіхом на будь-якому святі! Як приготувати ароматне сало в спеціях

Ця закуска користується постійним успіхом на будь-якому святі! Як приготувати ароматне сало в спеціях
Ця закуска користується постійним успіхом на будь-якому святі! Як приготувати ароматне сало в спеціях

Сьогодні хочу познайомити вас з перевіреним рецептом дуже смачної закуски. Це ароматне варене сало з паприкою і часником користується успіхом на всіх домашніх святах .

Такий апетитний інгредієнт здатний перетворити навіть звичайний бутерброд в справжній делікатес, а також відмінно доповнює будь-яку м’ясну нарізку. Для рецепта краще використовувати сало з м’ясними прошарками і сіль грубого помелу, можна навіть морську.

Інгредієнти:

  • сало – 1 кг
  • лавровий лист – 3 шт.
  • чорний перець (горошком) – 15 шт.
  • сіль – 1,5 ст.л.
  • часник
  • паприка – 2 ч.л.
  • суміш перців – 0,5 ч.л.

Рецепт приготування:

  1. Наріжте сало (я взяла з м’ясним прошарком) на шматки вагою приблизно 300 г. Ретельно промийте їх і висушіть за допомогою паперових рушників.
  2. Натріть сало сіллю, паприкою і сумішшю перців.
  3. Помістіть кожен шматок в окремий поліетиленовий пакет або рукав для запікання. Додайте в кожен пакет 5 горошин перцю, 1 лавровий лист і 6 дрібно нарізаних зубчиків часнику.
  4. Випустіть зайве повітря з кожного пакета, щільно загорніть його і помістіть ще в один пакет. Зав’яжіть на вузол.
  5. Сало помістіть у велику каструлю. Наповніть її холодною водою і доведіть до кипіння на великому вогні. Зверху притисніть сало невеликою кришкою або тарілкою. Продовжуйте готувати страву ще півтори години на мінімальному вогні.
  6. Готовому салу дайте охолонути при кімнатній температурі, а потім залиште на холоді мінімум на 4 години. Витягніть продукти з пакетів, приберіть лавровий лист, часник і перець. Смачного!

М’ясна нарізка: як красиво оформити м’ясну тарілку (фото-ідеї)

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!