В міру гострі та ароматні — дуже смачна закуска з кабачків за 5 хвилин. Кабачки в соєвому соусі

В міру гострі та ароматні — дуже смачна закуска з кабачків за 5 хвилин. Кабачки в соєвому соусі
В міру гострі та ароматні — дуже смачна закуска з кабачків за 5 хвилин. Кабачки в соєвому соусі

Кабачки, смажені з соєвим соусом і часником, – проста в приготуванні і апетитна закуска, яка хороша як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. Кабачки виходять в міру гострими і дуже ароматними!

Продукти (на 2 порції):
Кабачки – 450 г
Часник – 2 зубчики
Соєвий соус – 50 мл
Крохмаль – 1,5 ч. Ложки
Цукор – 1,5 ч. Ложки
Сіль (за бажанням) – за смаком
Олія – ​​30 мл
Зелень свіжа для подачі – за смаком

Кунжут – для подачі

Кабачки в соєвому соусі з часником – покроковий рецепт з фото

  1. Готуємо необхідні продукти.
    Вибирайте молоді кабачки з тонкою шкіркою і ніжною м’якоттю.
  2. Кабачки вимити і нарізати довгими брусочками приблизно однакової товщини.
  3. В розігірту сковороду вливаємо олію. Через хвилину викладаємо кабачки.
  4. Смажимо 4-5 хвилин, перемішуючи.
  5. Часник очищаємо і подрібнюємо.
    Розводимо крохмаль в соєвому соусі. Додаємо часник, цукор і сіль, перемішуємо. Сіль додавайте обережно, так як соєвий соус вже солоний.
  6. Заливаємо кабачки соєвим соусом з часником, акуратно перемішуємо і відразу знімаємо з плити.
  7. Дрібно нарізаємо зелень і посипаємо кабачки. Додаємо кунжут.
    Кабачки, смажені з соєвим соусом і часником, готові до подачі. Смачного!

    В міру гострі та ароматні — дуже смачна закуска з кабачків за 5 хвилин. Кабачки в соєвому соусі
    В міру гострі та ароматні — дуже смачна закуска з кабачків за 5 хвилин. Кабачки в соєвому соусі