Найпростіший рецепт квашеної капусти в банці
Рецепт без додавання маринаду, без цукру, без оцту. Це справжнісінька і корисна квашена капуста у власному соку! У кожної господині є свій рецепт квашеної капусти, а я поділюся своїм, яким користуюся протягом багатьох років.
Рецепт для банки, об’ємом 3 л:
- 3 кг нашаткованої капусти,
- 200 г моркви, натертої на тертці для корейської моркви,
- 10 горошин чорного гострого і 5 горошин духмяного перцю,
- 3 лаврових листки,
- 75 г кам’яної солі (3 ст.л. без гірки).
Рецепт на 1 кг нашаткованої капусти:
- 50-100 г моркви,
- 25 г кам’яної солі (1 ст.л. без гірки),
- 1 лавровий лист,
- 2-3 горошини чорного гострого і 1-2 горошини запашного перцю
Відео-процес приготування:
https://youtu.be/OYnzDYP5diU