Всі квасять капусту по-своєму, а я тільки так! Квашена капуста в банці — найпростіший рецепт

Найпростіший рецепт квашеної капусти в банці

Рецепт без додавання маринаду, без цукру, без оцту. Це справжнісінька і корисна квашена капуста у власному соку! У кожної господині є свій рецепт квашеної капусти, а я поділюся своїм, яким користуюся протягом багатьох років.

Рецепт для банки, об’ємом 3 л:

  • 3 кг нашаткованої капусти,
  • 200 г моркви, натертої на тертці для корейської моркви,
  • 10 горошин чорного гострого і 5 горошин духмяного перцю,
  • 3 лаврових листки,
  • 75 г кам’яної солі (3 ст.л. без гірки).

Рецепт на 1 кг нашаткованої капусти:

  • 50-100 г моркви,
  • 25 г кам’яної солі (1 ст.л. без гірки),
  • 1 лавровий лист,
  • 2-3 горошини чорного гострого і 1-2 горошини запашного перцю

Відео-процес приготування:

https://youtu.be/OYnzDYP5diU