Всього з 300 г фаршу готую вечерю для всієї сім’ї. Смакота з простих продуктів!

Всього з 300 г фаршу готую вечерю для всієї сім'ї. Смакота з простих продуктів!
Всього з 300 г фаршу готую вечерю для всієї сім'ї. Смакота з простих продуктів!

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 500-600 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вівсяні пластівці – 100 г 
  • фарш – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець, спеції – за смаком
  • томатний сік – 250 мл (можна замінити водою)
  • соняшникова олія – ​​1-2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю натерти на тертці або подрібнити в блендері. З’єднати з фаршем, додати приправи і переміщати.
  2. До фаршу додати одне яйце і вівсяні пластівці. Ретельно перемішати.
  3. Капусту нашаткувати, моркву нарізати кільцями або півкільцями.
  4. Дно і стінки форми для запікання змастити соняшниковою олією. Викласти капусту і моркву. Посолити овочі і перемішати.
  5. Вологими руками сформувати з фаршу невеликі кульки, як фрикадельки. Розкласти на капусту і на все блюдо вилити томатний сік.
  6. Форму накрити фольгою. Випікати близько 40-45 хвилин при 180 градусах.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!