Яйця збиваю з морквою і готую справжню смакоту: ділюся улюбленим рецептом

Яйця збиваю з морквою і готую справжню смакоту: ділюся улюбленим рецептом
Яйця збиваю з морквою і готую справжню смакоту: ділюся улюбленим рецептом

Про цей рецепт я дізналася недавно, і він одразу став моїм улюбленим. Я навіть не очікувала, що зі звичайної моркви можна приготувати такий смачний десерт до чаю. Тепер я готую цю страву всім гостям. Рецепт ідеальний, можете переконатися в цьому!

Морквяний пиріг

Інгредієнти:

  • Морква – 250 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Олія – 150 мл
  • Цукор – 200 г
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Шматочки яблук

Рецепт приготування:

  1. Сиру моркву чистимо, ріжемо кружальцями, перекладаємо в миску. Додаємо 4 яйця, 150 мл олії.
  2. Перебиваємо все до однорідної маси погружним блендером. Цей процес може зайняти до 5 хвилин.
  3. Додаємо до маси цукор, перемішуємо.
  4. Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо тісто.
  5. Скляну форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо тісто. Викладаємо шматочки яблук.
  6. Відправляємо пиріг в розігіту духовку до 180 º на 30 хвилин.
  7. Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!