З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети

З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети
З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети

З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети

Інгредієнти:

  • сардина в олії – 1 б.
  • яйце – 2 шт.
  • рис – 300 г
  • цибуля – 1-2 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • вафельні трубочки

Рецепт приготування:

  1. Поставте рис відварюватися. За цей час дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії до золотистого відтінку.
  2. Рибу разом з розсолом (соком, олією) розімніть виделкою. Додайте до неї остиглі цибулю і рис, перемішайте до однорідності, посоліть і поперчіть за смаком.
  3. Збийте два яйця. Вафельні конуси нафаршируйте начинкою (їх кількість може змінюватися в залежності від розміру) і дайте їм трошки розм’якнути, на це піде буквально кілька хвилин.
  4. Кожен конус умочіть в яйце і викладіть на розігріту з олією сковороду. Обсмажуйте до золотистого кольору з кожного боку. Смачного!
З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети
З банки консерви і склянки рису виходить ціла гора смакоти: замінить будь-які котлети