
Інгредієнти:
- огірки – 2 кг
- болгарський перець – 0,5 кг
- цибуля – 0,5 кг
- томатна паста “Чумак”- 500 г
- цукор – 200 г
- сіль – 2 ст. л.
- олія – 120 мл
- оцет – 100 мл
Рецепт приготування “Огірків в томаті” на зиму:
- Маринад закип’ятити: 0,5 л води, 0,5 л томатної пасти«Чумак», 200 г цукру, 2 ст. ложки солі, 120 г олії, 100 г оцту.
- Порізати кружечками 2 кг огірків, соломкою 0,5 кг перцю і півкільцями цибулю.
- У киплячий маринад додати почищені і порізані кружечками огірки, перець соломкою і цибулю півкільцями.
- Тушкувати все 30 хв.
- Розкласти у банки, стерилізувати 10–15 хв.
Смачного!
