Закуска з сирого буряка. Сподобається навіть тим, хто його не любить

Закуска з сирого буряка. Їдять навіть ті, хто буряк не любить
Закуска з сирого буряка. Сподобається навіть тим, хто його не любить

Інгредієнти:

  • буряк, 500 г;
  • морква, 300 г;
  • цибуля, 350 г;
  • соєвий соус, 4 ст.л.;
  • олія, 70 мл;
  • оцет 9%, 2 ст.л. або яблучний;
  • цукор, 2 ст.л.;
  • спеції, сіль.

Процес приготування:

  1. Натираємо на дрібній тертці буряк і моркву.
  2. Змішуємо їх, посипаємо цукром і відставляємо. Поки буряк не пустить сік.
  3. Цибулю ріжемо дрібними шматочками.
  4. Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору і гарячою викладаємо на буряк з морквою.
  5. Швидко перемішуємо овочі – під впливом гарячого, буряк не буде потім хрустіти.
  6. Поливаємо салат соєвим соусом, оцтом, посипаємо спеціями за смаком, перемішуємо.

Накриваємо ємність кришкою і відправляємо в холодильник на 2 години.

Я такий салат готую і гострим: додаю перець, часник, різні ароматні трав.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!