Заливаю капусту тістом і готую на сковороді. Мінімум інгредієнтів і швидко готується!

Заливаю капусту тістом і готую на сковороді. Мінімум інгредієнтів і швидко готується!
Заливаю капусту тістом і готую на сковороді. Мінімум інгредієнтів і швидко готується!

Інгредієнти:

  • 1/2 капусти
  • 3 яйця
  • Кінза, зелена цибуля
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 3 столові ложки борошна
  • 1 зубчик часнику
  • насіння кунжуту, олія

Процес приготування:

  1. В глибоку миску шаткуємо капусту, туди ж нарізаємо зелену цибулю, часник і кінзу. Перемішуємо і відставляємо в сторону.
  2. В окремій мисці змішуємо 3 яйця, 3 столові ложки борошна, соєвий соус, часник. Збиваємо віночком. Заливаємо сумішшю капустяну масу. Перемішуємо.
  3. Розігріваємо на сковороді олію і перекладаємо в неї капусту, накриваємо кришкою і готуємо 8-10 хвилин на слабкому вогні під кришкою.
  4. Присипаємо насінням кунжуту, перевертаємо і готуємо ще 5 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!