Заливаю куряче філе соусом і відправляю в духовку (м’ясо виходить соковите і ніжне)

Заливаю куряче філе соусом і відправляю в духовку (м’ясо виходить соковите і ніжне)

Необхідні продукти:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Вершки будь-якої жирності – 100 мл
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир – 60 г
  • Сіль, суміш перців, італійські трави – за смаком.

Покроковий процес приготування:

1. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в форму для запікання.

2. У глибоку тарілку відправляємо два курячих яйця і добре збиваємо. Вливаємо 100 мл вершків будь-якої жирності, додаємо сіль, суміш перців і італійські трави. Гарненько перемішуємо вінчиком.

3. Заливаємо куряче філе підготовленим соусом.

4. Помідор нарізаємо кружками і викладаємо на куряче філе.

5. Зверху посипаємо натертим сиром.

6. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 35 хвилин.

Смачного!

Джерело

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!