fbpx

Завжди роблю домашній кетчуп сама. Найкращий РЕЦЕПТ

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 голосів, оцінка: 5,00 із 5)
Loading...
Завжди роблю домашній кетчуп сама. Найкращий РЕЦЕПТ
Завжди роблю домашній кетчуп сама. Найкращий РЕЦЕПТ

Багато перепробувала рецептів, цей найкращий!

Ділюся рецептом!

Інгредієнти:

  • помідори – 3 кг
  • яблука – 0.5 кг
  • цибуля – 0.25 кг
  • 50 г яблучного оцту
  • сіль – 1.5 ст. л
  • 1,5 склянки цукру
  • перець чорний, червоний до смаку
  • часник за смаком

Рецепт приготування домашнього кетчупу:

З помідор і яблук знімаємо шкірку.

Нарізаємо на шматочки і варимо, поки цибуля не стане м’якою.

Потім подрібнюємо блендером і варимо до бажаної густоти, приблизно годину. За бажанням, перетерти через сито.

В кінці варіння додаємо сіль, цукор, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

Потім, додаємо перець червоний, чорний мелений за смаком і яблучний оцет.

Знімаємо з вогню, розливаємо відразу по банках і закочуємо.

Смачного!

Джерело

завантаження...

Be the first to comment

Напишіть відгук