Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски

Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски
Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски

Напередодні світлого свята Великодня , хочеться поділитися з читачами рецептом незвичайної глазурі для пасок без яєчних білків .

Готується така помадка на основі желатину, завдяки цьому компоненту вона зберігає свою еластичність, НЕ засихає і не липне до ножа під час розрізання випічки.

Інгредієнти:

  • цукор – 200 г
  • желатин – 6 г
  • вода – 100 мл
  • лимонний сік – за смаком

Желатинова глазур для пасок – покроковий рецепт приготування з фото

  1. Желатин змішайте з 2 ст. л. води, залиште на 15-20 хвилин для набухання.
  2. В цей час в воді, що залишилася розчиніть цукор і поставте на повільний вогонь до легкого загустіння рідини.
  3. В трохи охолонувший сироп введіть желатин, збивайте масу міксером на високій швидкості до білого кольору (близько 4-5 хвилин), додайте лимонний сік.
Желатинова глазур для пасок - покроковий рецепт приготування з фото
Желатинова глазур для пасок – покроковий рецепт приготування з фото

Через 10 хвилин глазур’ю можна покривати остиглі паски. Відразу ж прикрасьте їх посипкою – і готово!

Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски
Желатинова глазур — ідеальна цукрова глазур з желатином для паски

Желатиновою глазур’ю можна прикрашати не тільки паски, а й кекси, тістечка, торти без випічки .

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!