Інгредієнти:
- полуниця – 500 г
- желатин – 30 г
- цукрова пудра – 180 г
Процес приготування:
- Полуницю перебиваємо в пюре за допомогою блендера.
- Всипаємо в желатин, перемішуємо і залишаємо, поки желатин НЕ набрякне.
- Всипаємо цукрову пудру і ставимо на невеликий вогонь.
- Перемішуємо і розігріваємо, але до кипіння не доводимо.
- На (свій) смак можна додати лимонний сік, 1 ч.л.
- Знімаємо з плити і збиваємо блендером або міксером в гарячому стані до густої і повітряної маси. Час збивання – близько 15 хвилин.
- Виливаємо масу в форму, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник для застигання.
- Виймаємо з форми, ріжемо шматочками.
Смачного!