500 грамів полуниці: збийте її гарячою, можна без цукру! Сподобається всій сім’ї

Інгредієнти:

  • полуниця – 500 г
  • желатин – 30 г
  • цукрова пудра – 180 г

Процес приготування:

  1. Полуницю перебиваємо в пюре за допомогою блендера.
  2. Всипаємо в желатин, перемішуємо і залишаємо, поки желатин НЕ набрякне.
  3. Всипаємо цукрову пудру і ставимо на невеликий вогонь.
  4. Перемішуємо і розігріваємо, але до кипіння не доводимо.
  5. На (свій) смак можна додати лимонний сік, 1 ч.л.
  6. Знімаємо з плити і збиваємо блендером або міксером в гарячому стані до густої і повітряної маси. Час збивання – близько 15 хвилин.
  7. Виливаємо масу в форму, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник для застигання.
  8. Виймаємо з форми, ріжемо шматочками.

Смачного!